Családi Bölcsőde

Családi bölcsődénket családi napköziként 2010-ben nyitottuk, akkor még Sámsonkertben, mely mára már a Létai úton müködik tovább.

Meggyőződésünk, hogy nagy szerepe van a családias környezetnek, légkörnek abban, hogy a gyermeket az állandóság, biztonság érzése vegye körül. Hisszük, valljuk és megtapasztaltuk, hogy a gyermekeknek is könnyebb elszakadniuk a szülőktől és a családi fészektől, ha egy hasonló környezetbe, életritmusba kerülnek. Olyan értéket szeretnénk átadni az itt lévő gyermekeknek és szüleiknek, amivel manapság már egyre kevésbé találkoznak a családok.

Tudjuk, hogy sokszor nehéz döntés visszamenni dolgozni, elszakadni a gyermekünktől, és idegen környezetben hagyni. Sajnos sokak esetében nincs aki segíthetne a gyermekük napközbeni felügyeletében.

Az Éden családi bölcsőde minden olyan eszközzel felszerelt, ami hozzásegíti a kicsiket a fejlődésükhöz. Benti és kinti játékok, ügyességi, a szem-, kéz- és mozgáskoordinációt segítő fejlesztő feladatok, meseolvasás, diavetítés, a jeles ünnepnapok közös ünneplése és az arra való felkészülés, kertészkedés és állatsimogató, tánc és éneklés teszik teljessé a gyerekek hétköznapjait.

Örömmel várjuk mindazokat, akik nálunk keresnek megoldást gyermekük nappali elhelyezésére.

 

Éden Családi Bölcsőde

4034 Debrecen, Létai út 21.;

Tel: 06 70/616-4301

 

További tartalom feltöltés alatt..

Kapcsolat

Telephely: 4034 Debrecen, Létai u. 16.

Search